Blog

S. Connolly: Ugorj fejest az új évbe !

El tudod hinni, hogy már január van? Szeretnénk mindannyian így új év tájékán új szokásokat felvenni, új rutinokat kiépíteni. Még én is alig tudtam megállni, hogy bele ne vágjak napi 2000 szó leírásába . Természetesen ez nem is történt meg, és folyamatosan azt a Daemoni üzenet kapom, hogy ” vedd lazán  az új évet.”

Hogy a fenébe tudná bárki is lazán venni az új évet? Annyi minden tennivaló van, nem beszélve a kiadói ütemterv fenntartásáról. A föld elemű Daemonok meg nem győznek folyamatosan a lábamnál fogva visszaráncigálni a földre.

Tehát nem fogok 60.000 szót írni ebben a hónapban ahogy terveztem, (csupán felét vagy háromnegyedét). De rengeteg mást már megcsináltam. Az adómmal bíbelődtem, előkészítettem a papírokat. Minden nap fordítok időt magamra és a férjemre is. Rengeteg ügyféllel foglalkoztam, mindezt anélkül, hogy a rituálék kárára ment volna. A ház is tiszta és a covenbeli kötelességeimet is el tudtam látni. Ezek mind HATALMAS győzelmek számomra, tavaly a szoros határidők miatt rengeteget küszködtem ezekkel.

Néha, ha nem lassítunk le és lépünk egy picit hátrébb, nem vesszük észre ezeket a nagy győzelmeket, mert túlságosan lefoglal minket az, hogy mennyi minden nem sikerül. Ez gyakran jön elő az elemzéseim során akár magamnak, akár másoknak jövendölök. Amikor hiper-fókuszálunk egyszerűen hajlamosak vagyunk szem elől téveszteni a sikereinket és az összképet.

Szóval, testvéreim, – akiknek szüksége van arra, hogy ezt halljátok – ahelyett, hogy fejest ugranátok az új évbe, miért nem próbáljátok meg lazára venni?  Nincs újévi rendőrség aki az égő tűzbe ugrasztana, és nincsenek vasvillás Daemonok sem, akik a szakadékba dobnának akaratod ellenére.

Beszéljünk inkább azokról a Daemonokról akik segíthenek könnyedén venni az új évet, az új rutinokat és szokásokat, vagy segítenek az új gondolkodásmód elérésében:

Vedd figyelembe, hogy ez nem egy teljes lista, csak néhány példa, hogy inspiráljon:

Leviathan: Segít nyitottabbnak lenni arra amire szükségünk van, továbbá megkönnyíti, hogy szelídek legyünk önmagunkkal szemben. Kis lépésekre bátorít, legfőképpen ha épp gyógyulófélben vagyunk. De segíthet lassanként felépíteni valamit, amíg készen nem állunk szabadjára engedni azt a világban.

Gremory: Segít Önmagunk felfedezésében és a tervezésben. Amennyiben vele dolgozol készülj fel arra, hogy az utatok során néhány valódi kincsre lelsz majd. Tanácsa mindig fényes, dicsőséges ajándékokkal jár, és ajándék alatt nem feltétlenül értünk lehetőségeket vagy pénzt. A bölcsesség gyöngyszemeiről beszélek, amelyek fokozatosabb, szelídebb folyamaton keresztül juttatják el a kinyilatkoztatást és a megértést.

Bathin: Átvitt és kevésbé átvitt értelemben segít beültetni a kerted, vagy megtervezni az “utazásod”. A magok melyeket most elültetsz, gyönyörű virágokat fakasztanak az elkövetkező hónapokban. Ne légy rest megtölteni a kerted növényekkel, és a januárra tekints úgy, mint egy hónap melyben mindent megtervezhetsz Bathin vigyázó tekintete alatt. A hidegebb hónapok (nekünk akik az északi féltekén laknak) kiválóak arra, hogy megtervezzük a változást. Azoknak akik a déli féltekén laknak – náluk nyár lesz ugyan, – de kiváló alkalom gondolni a hidegebb hónapokra, és készíteni néhány tervet akkorra, mikor már nem száradsz el abban a pillanatban mikor kilépsz az ajtón.

Stolas: Stolassal való munka fejleszti az intuíciód, hogy tudd mikor minek van itt az ideje. Stolas az a Daemon aki türelemre tanít, ugyanakkor eligazítja az egyént a jövendölés művészeteiben. Ha úgy érzed le kellene egy kicsit lassítanod, és át kellene csoportosítanod a dolgokat míg el nem jön a megfelelő idő, akkor Stolas az a tanító/szellemi vezető akire szükséged van.

Orias: Ő a nagy “szelíd változások” Daemona. Ha könnyedén akarunk belevágni egy új rutinba, új edzés tervbe, vagy ha át akarjuk formálni a a gondolkodásmódunkat. Az energiája hajlamos a lassú de biztos folyamatokra ami inkább a gyógyulás szolgálja.

 

Néhány ötlet munkához:

– Alváshoz tedd a sigilt a matrac alá, hogy belátást és iránymutatást kapj az álmaidon keresztül.

– Viseld pecsétjüket, hogy a hatásukat magadhoz vonzd.

-Meditálj a Daemon pecsétjével, hogy belátást nyerj.

-Rituálé (a szituációdnak megfelelően) a Daemonival, ha különleges célod van.

 Remélem inspiráló számodra ez a bejegyzés. Ba’al halmozzon el áldásával.

Fordította: Fru

Forrás: demonolatry.org/blog

S. Connolly: Zagan és egyéb “kőtörőkalapács” Daemonok

Gyakran felmerül a kérdés, hogy mikor érdemes Zagan képességeit kiaknázni rituális munka keretein belül, hogy jelentőségteljes változásokat érjünk el. Nemrég még azt is megkérdezték tőlem, hogy érdemes lehet-e Zagan rituálét tartani egy pár számára, akik gyermekáldáson dolgoznak.

Tehát először – mielőtt beugranál a Zagan hintába, állj meg egy pillanatra még mielőtt templomba rohannál és változtatnád meg valaki vagy a Saját életed. Értékeld és gondold át mindazokat az előnyöket és hátrányokat, amelyek a Zaganhoz hasonló Daemonnal való közös munkával jár.

Mindenekelőtt – Zagan egy olyan Daemon, aki valamit az ellenkezőjévé változtat. Tehát, ha szegény vagy és munkanélküli, és úgy tűnik, hogy ez a természetes alapbeállításod, akkor Zagan jó választás lehet. Amennyiben viszont ez a helyzet csupán átmeneti, akkor egy kevésbé erélyes Daemon, mint Belphegor vagy Belial, tökéletesen megfelel a célnak. Gondolj erre úgy, hogy falat próbálsz lebontani vagy beütni egy szöget, vagy esetleg beütni egy rajzszöget? Vinnél egy kőtörő kalapácsot egy rajzszeghez? A legtöbb ember számára a válasz nemleges. A rajzszegek csak kis erőt igényelnek, míg egy szög beütéséhez nagyobb erőre lehet szükség. Egy fal lebontásához azonban…

Mindez arról szól, hogy tudd, mi szükséges, milyen erőforrások vannak az eszköztáradban, és hogy a munkához megfelelő eszközzel dolgozol-e. Gondolj Zagan befolyásoló hatására, úgy mint egy kőtörőkalapácsra. A Zagan által nyújtott lehetőségeket takarékosan alkalmaznám, és csak olyan esetekben, amikor a dolgoknak meg kell változniuk (vagyis falat kell ledönteni). Tehát, ha például állandóan pénz nélkül találod magad, és egyszerűen nem tudsz tartósan megtartani egy állást sem –tehát valóban össze kell szedned magad – akkor hajrá, hívd segítségül Zagant. De ha ritkán vagy munkanélküli, és általában nincsenek nagy anyagi nehézségeid, akkor tartsd meg Zagan segítségét későbbre egy másik élethelyzethez.

Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, amikor másokért munkálkodsz. Ha segíteni akarsz egy ifjú párnak a teherbe esésben, fontold meg egy kedvesebb, szelídebb Daemon bevonását a munkába, aki segíthet a megfogantatásban. Nincs szükség kőtörő kalapácsra, hogy egy kép felakasztásához egy szöget verj a falba. Valószínűleg úgy csak egy hatalmas lyuk kerülne a falba, ami akaratlanul is tönkre teheti a boldog pár kapcsolatot, anélkül, hogy ez lett volna a cél.

Néhány további jó indok a Zagan segítségül hívására:

 

 – Le akarsz győzni egy önpusztító függőséget. 

 – Meg kell változtatnod az életed, mielőtt még magadnak vagy másoknak ártanál.

 – Önmagad sanyargatod vagy szinte megfulladsz saját alkalmatlanságodban.

 

Mindezek kiváló okok a kőtörő kalapács villantására, mehet a faltörés majd, építsd újjá valamivel, ami a Te javadat szolgálja.

Amint látod – Zagan hajlamos az ember életét a feje tetejére állítani. Ez általában csöppet sem kellemes vagy békés folyamat. Megannyi fájdalmat, szenvedést és félelmet is magában foglalhat. A lényeg az, hogy néha mindent le kell bontani az alapokig, hogy aztán majd valami jobbá épüljön fel.

De olykor nem is erre van szükség. Fejlesztened kell a megkülönböztetést és bölcsebbé kell válj ahhoz, hogy tudd, mikor kell valamit lebontani, és mikor van szükség csupán némi extra erőre.

Vannak más, Zaganhoz hasonló Daemonok is. Olyanok, akikkel nem ajánlom, hogy alapos megfontolás nélkül dolgozzanak a gyakorlók, hacsak nem bánják, hogy a kemény valóság mellbe rúgja őket.

Ne érts félre – értem – néha mindannyiunknak szüksége van kemény – nehéz szerelemre, csak győződj meg róla, hogy a megfelelő méretű kalapácsot választod a munkához. Szeretnéd, ha reményeid és álmaid a valóság csapná agyon? Bármit feláldoznál azokból a dolgokból, amit szeretsz,hogy jobb dolgokhoz juthass? Ezek azok a kérdések, amikre a választ csak TE tudhatod.

Egyéb „kőtörő kalapács” Daemonok, akikkel kellő figyelemmel érdemes dolgozni:

Sorath – A Sorath MINDEN félelmeddel szembesít, amik visszatartanak, beleértve azokat is, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek. Sorath hajlamos tesztelni az idő management készséget, a kommunikációs készségeket, az üzleti érzéket és a készségeket is, csak azért, hogy megtudja képes vagy-e végig csinálni. Különösen, ha azért dolgozol vele, hogy karrieredet új szintre emeld. Hajlamos felhozni a múltat ​​és azokat a dolgokat is, amelyekre nem biztos, hogy olyan büszke vagy – ezáltal arra kényszerít, hogy kezeld őket, és ez soha nem szórakoztató.

Clauneck – Míg Claunek néhány emberrel viszonylag szelíd (hé – sokan szeretik Clauneket) – néhány embernél (akik legalábbis odafigyelnek), rámutat minden gyengeségre (beleértve a készségeket, a jellemhibákat stb.) …), És szembesít a karrierrel / munkával / stb. kapcsolatos tényekkel. Ez rendkívül fájdalmas folyamat, főleg, ha a kőkemény valóságot tolják az arcodba. Ezen a ponton természetesen rajtad múlik, hallgatsz-e rá vagy sem. Kiemeli a problémás területeidet – rajtad múlik, hogy megoldod-e őket. Ellenkező esetben csak ugyanott fogsz toporogni, ahol voltál, mielőtt vele dolgoztál volna. (Út kereső tipp: Ha újra és újra ugyanazon helyzetben találod magad, akkor magadban nézz körül.)

Thoth – Ó, ártalmatlan Thoth. Valószínűleg azon gondolsz, miért vettem fel őt a listára. Nos, megint minden mágus, aki valóban odafigyel, amikor Thothtal dolgozik, kénytelen lesz felkötni a gatyáját bármilyen eredményre vágyik is (különösen, ha egy készség fejlesztésére törekszik). Thoth nem tűri a lustaságot, a felelőtlenséget vagy ha csak félgőzzel merülünk a dolgok mélyére. Tehát, ha tanulni szeretnél, például, hogy hatékonyabb mágus legyél (mivel Thoth ebben nagy segítség lehet) – jobb, ha komolyan gondolod, és jobb, ha nem vagy lusta, félszeg diák. Metaforikusan rávilágít minden hibádra és hiányosságodra, majd gyakorlásra kényszerít, míg végül fejlődsz. Vagy társaid éles kritikájának tárgyává tesz meg téged. Az emberek erre általában két féleképp reagálnak. Vagy újraértékelik a dolgaikat, gyakorolnak és fejlesztik önmagukat, vagy bedongják a vizes törülközőt és az önutálat mocsarában dagonyázva lapulnak meg inkább. Láttam jónéhány embert, akikkel ez történt az évek folyamán. Nem szép látvány.

Van még néhány ilyen „nehéz tüzérségű” Daemon, de a felsoroltak ütnek a legnagyobbat.

Minden mágus ugyanazokat dolgokat tapasztalja ezekkel a Daemonokkal? Nem, persze, hogy nem. A mágus személyisége, önértékelési és önfejlesztési képessége, kapcsolata a szóban forgó Daemoni erővel (és Ő hogyan harmonizálnak ezzel az erővel), küzdési képességei, valamint az illető tényleges élethelyzete és céljai nagyban befolyásolják, hogy HOGYAN manifesztálódik a mágikus művelet, és mennyire kemény a Daemon valójában.

Ne feledd azt sem, hogy ha életed megkeserítette ezen Daemonok egyike – ez nem tesz rossz mágussá, hacsak nem tanulsz belőle, és fejleszted önmagad.

Csakúgy, mint azok az emberek, akiknek még soha nem volt rossz tapasztalatuk egy Daemonnal, nem jobb mágusok. Valójában – azok az emberek, akiknek nagyszerű tapasztalataik vannak minden olyan Daemonnal, akikkel találkoznak, valószínűleg nem végeznek önmunkát és az önértékelést, amely önmaguk fejlődéséhez szükséges.

Nem azzal a céllal osztottam meg eme cikket, hogy bárkit is eltántorítsak ezekkel a Daemonokkal való munkától. Csak arra szeretnék buzdítani mindenkit, hogy álljon meg egy picit és gondolkodjon, mielőtt rohanna a templomba, hogy egy kőtörő kalapácsot idézzen meg a problémájához (vagy szögéhez).

 

Forrás: demonolatry.org/blog

Fordította: Fru

 

S. Connolly: Manifesztáció

Ma megpróbáltam Bune-t invokálni a „Deamonolatry Goetia” lépéseit követve, de sajnos nem volt részem semmiféle manifesztációban. Mit csinálhattam rosszul, vagy mit kellene még tanulnom vagy gyakorolnom? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.

Évente legalább egyszer vagy kétszer kapok hasonló az e-maileket, és úgy gondoltam, hogy mivel elég gyakori kérdés, így nagyszerű lenne a blogban is írni róla. Különösen azért, mert a föld évszakában vagyunk, és a manifesztáció a földi.

Tehát kezdetként hadd mondjam el, hogy elsősorban – a Goetia a médiumoknak szánt rituálé. A Démoni erőt a tükörbe idézed, hogy beszélhess vele. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen – valójában rendelkezned kell bizonyos médiumi képességekkel, hogy lásd és beszélhess a megidézett Démonnal. Az, hogy ezek a készségek hogyan fognak megnyilvánulni a számodra, az adott készségeidtől függ. Valójában nem fogsz LÁTNI semmit a tükörben, hacsak nem tisztánlátó vagy, és valóban látod őket és tudsz is velük kommunikálni. Éppen ezért a régi időkben – sok Goetia-s mágus látnokot vitt magával a rituális körbe. Ennélfogva kijelölte az „operátort” a rituálét végző személy számára. Végezhetsz rituálét anélkül, hogy látnád a Démonokat akiket meghívsz. A probléma az, hogy lehet, hogy nincsenek birtokodban a megfelelő ajándékok / készségek ahhoz, hogy lásd a szellemeket, amikor megjelennek. Tehát, ha tudod, hogy képes vagy kommunikálni szellemekkel, megpróbálhatod megerősíteni ezeket a készségeket (lásd: Drawing Down Belial). Néhány ember azonban soha nem lesz képes “látni” a szellemeket, mert az agyuk nem tisztánlátásra van huzalozva. Légy tisztában saját készségeiddel, és hogy azok milyen módon manifesztálódnak számodra, majd ennek megfelelően dolgozz ezeken a képességeken.

De beszéljünk egy kicsit az elvárásokról is. Mit vársz, mi fog történni? Démonikus erő, amely teljes formában manifesztálódik az alagsori padlóból? Egy Démon jelenik meg fizikális formában, hogy beszéljen veled?

AZOK a fizikai megnyilvánulások ritkán fordulnak elő olyan emberekkel, akik nem tisztánlátók. Nagyon érzékeny médiumi képességeim vannak, és egy kezemen meg tudnám számolni (több mint 35 év alatt) azokat az eseteket, amikor valós rituálék okozta teofániához volt szerencsém. MEGJEGYZÉS: A való világ alatt nem az asztrálon, a tükrön / kristályon keresztül vagy az álomvilágban stb. értem, mert rendszeresen látok és beszélek szellemekkel ezeken az eszközökön keresztül. Azaz ritkán látni egy spirituális nem testi lényt kézzelfogható fizikai lényben megnyilvánulni.

A VALÓS manifesztáció ami miatt aggódnod kell, az a rituáléd végeredménye. Manifesztálódnak a kívánt eredmények? Ez azt jelenti, hogy ha például rituálét csinálsz, ami segít megtalálni azokat a készségeidet, amelyek hozzásegítenek a nagy előléptetéshez, és oktatás lehetősége is az öledbe esik. Vagy találj egy emberi mentort, aki segíti lépteid. Vannak látható eredményei a mágikus munkádnak, legyen ez magas vagy alacsony mágia? Ha igen -a rituáléd manifesztál eredményeket.

Ha ezek azok a manifesztációk amelyek miatt aggódsz mert a mágiád nem hozza a kívánt végeredményt – akkor muszáj lesz megvizsgálnod a végeredményekkel szemben állított elvárásaid.

Az igazság az, hogy – még soha nem láttam, hogy egy Daemon pár milliót csak úgy ledobna valaki küszöbén egy “Tessék, Bob” -bal. Ez nem jelenti azt, hogy nem kaphatsz pénzt a nagy semmiből, ami amúgy egy rég elfeledett kölcsön visszafizetése. Rengeteg ilyen történetet hallottam már. Vagy hirtelen új lehetőségek bukkannak fel a semmiből. Ilyenek valóban megtörténnek. De sokszor a Daemonic ennél kifinomultabb, csak arra várnak, hogy meghalld és önelemzést végezz, hogy megértsd, mit próbálnak elmondani neked, és miként próbálnak eligazítani. Olyan emberek számára, akikkel nem tudnak könnyen kommunikálni, néha csak ez az egy módszer lehet hatékony, de ha az illető nem elég öntudatos ahhoz, hogy észrevegye ezeket lehetőségeket vagy a finom lökéseket a megfelelő irányba, akkor ezek a megnyilvánulások könnyen észrevétlenek maradnak.

Igen, ez azt jelenti, hogy azok, akik médiumok, általában a legjobb eredményeket érik el szellem-munkájukkal (mert nekünk könnyebb kommunikálni a szellemvilággal). De ez nem azt jelenti, hogy a nem médiumok nem tudják megtanulni a szellem alapú mágia „vak” gyakorlását, és mégis fantasztikus eredményeket érhetnek el. Csak egy kicsit több munkára van szükség a manifesztációk észrevételéhez.

 

Végezetül – ellenőrizd az elvárásaid, és kérdezd meg magadtól, hogy reálisak-e. Rengeteg manifesztációban lehet részed, csak nem vagy elég tudatos, vagy érzékeny ahhoz, hogy észre vedd őket.

Forrás: demonolatry.org/blog

Fordította: Fru

Hat ok amiért kudarcot vallhatsz Daemon idézéskor

 

Oké, tehát biztos vagyok benne, hogy hatnál több oka van annak, hogy a Daemon invokáció kudarcot vallhat (manifesztáció tekintetében, szó szerint és átvitt értelemben is). Az említett invokáció / evokáció pontos körülményeinek tekintetében,  végtelen számú oka lehet. De tapasztalatom alapján az alábbi hat a leggyakoribb ok.

ARROGANCIA: Senki sem szereti a bunkókat, még Daemonok sem. Nem minden Daemon reagál jól a fenyegetésre, parancsra és a lekezelő beszédre. Itt fontos azon szellemek tisztelete, akikkel dolgozol (még akkor is, ha egy adag egészséges félelemmel van az töltve). Biztos hallottad már a régi mondást: „Több legyet foghatsz mézzel, mint ecettel”  Mint fent úgy lent. Ha egy mágus nem várja el, hogy egy személy megjelenjen a házában, amikor durván megfenyegetik vagy parancsolják, hogy jelen legyen, miért gondolná az ember, hogy egy Daemon esetében ez másképp lesz?

FÉLELEM: A mágus retteg. Ha félsz, lehet, hogy a Daemon tartja a távolságot, mert nem akarta, hogy lelkileg összeomolj. Ha az elméd túl törékeny a Daemonikus megnyilvánulások kezeléséhez, akkor Ők ezt megérzik, és ugyan megjelenhetnek, de a manifesztáció sokkal finomabb lehet, vagy akár annyira nüansznyi, hogy a mágus nem is ismeri fel azt.

DÖNTÉSKÉPTELENSÉG: A mágus nem tudja eldönteni mit akar. A Daemon nem tud segíteni egy mágusnak, ha az a mágus nem biztos abban, hogy mit akar, vagy pontosan milyen típusú segítségre van szüksége.

HAMISSÁG: A mágus nem őszinte abban, amit akar. Ha a mágus nem táplál ÉRZÉSEKET a vágyai iránt, akkor nem igazán állíthatja, hogy őszinte lenne. Ebben az esetben a legtöbb Daemon csak vállat von segítség helyett. Ez az egyik nagy oka annak, hogy ha más emberek varázsolnak Neked, nem mindig működik olyan jól, hacsak nem ismernek valamennyire Téged, és valahogy beleélik magukat a helyzetedbe.

NEM ELKÖTELEZŐDÖTT: A mágus nem igazán akar elköteleződni a varázslat mellett, vagy elvégezni a manifesztáció eléréséhez szükséges további munkát. Alapvetően a mágus lusta és csak azt gondolja, hogy a sült galambot aranytálcán kapja, miután néhány varázsigét elmondott. A dolgok csak nagyon ritkán működnek így.

VALÓSZERŰTLEN ELVÁRÁSOK: Előfordulhat, hogy a rítus megfelelő volt, és a varázslat megnyilvánul, csak a mágus nem veszi észre, mert amit vár, teljesen irreális. Égő pentagrammákat és a nappali szőnyegéből kiemelkedő sötét alakokat vár? A mágus arra számít, hogy egy Daemon ledob néhány milliót a küszöbére, hogy felvegye és elköltse, ahogy akarja? Ebben az esetben a mágusnak csökkentenie kell elvárásait. Legyen reális.

Hogy elkerülhesse ezeket a hibákat a mágusnak tiszteletben kell tartania a Daemonokat, képesnek kell lennie félelmeivel szembe menni, képesnek kell lennie döntés hozatalra, határozottnak kell lennie, őszintének kell lennie, és el kell köteleznie magát minden mágikus cselekedet és invokáció mellett. Ha nem vagy képes mind a hatot betartatni, akkor talán át kellene gondolnod, hogy egyáltalán elvégezd a munkát. Ha odafigyelsz erre a hat területre, akkor az jelentősen növelheted a sikeres manifesztáció esélyeit.

 

S. Connolly

Fordította: Fru

Forrás: demonolatry.org/blog

 

Kezdéshez

Összeállítottam egy link “csomagot”, amely megkönnyítheti a  Démonolátria  irányában  érdeklődők számára, a  kezdéshez szükséges információk megszerzését, vagy a linkek megosztását a különféle internetes felületeken.

Onyx Srix Coven – fehér 

– linkje:  https://t.me/joinchat/S01dpxLyeageVCUKFMW-cw

 

S. Connolly: Modern Démonolátria (magyar): https://demonolatria.hu/attachments/S.-Connolly-Modern-D%C3%A9monol%C3%A1tria.pdf

 

demonolatry.org

http://demonolatry.org/blog/

 

S. Connolly könyvek a Book Depository-n

https://www.bookdepository.com/author/S-Connolly

Amazonon:

https://www.amazon.com/S-Connolly/e/B003M6Z7W0?ref=sr_ntt_srch_lnk_1&qid=1600873142&sr=8-1

 

S. Connolly: Complete Book of Demonolatry (alapmű)

https://www.bookdepository.com/Complete-Book-Demonolatry-S-Connolly/9780966978865?ref=grid-view&qid=1600872623277&sr=1-1

Amazonon:

https://www.amazon.com/gp/product/0966978862/ref=dbs_a_def_rwt_hsch_vamf_tkin_p1_i0