COVID-19

 

Több gyakorlóban felmerülhet az a kérdés, hogyan viszonyuljon a kialakult járványos helyzethez? A világjárvány minden nap sajnos szedi az áldozatait, országonként eltérő arányban. Pár magyar ezoterikussal beszélgettem az elmúlt napokban, és elmondták, hogy egyfajta stagnálást vagy visszaesést tapasztaltak magukon, míg mások nagyon is aktívan folytatják az eddigi útjukat.

Nos, a fertőzések elkerülése okából ajánlott különféle szabályok, valamint ajánlások betartását, mindenképp végre kell hajtania mindenkinek. Ezért senkinek sem kell hőbörögnie, hiszen az intézkedések, a kijárás regulázása, az egyén, a tágabb értelemben vett közösség javát szolgálja. Felelősek vagyunk magunkért, családunkért, barátainkért, ismerőseinkért. Nem dughatjuk a fejünket a homokba,  a társadalmi felelősségvállalás kötelezettsége  alól nem lehet, és nem is érdemes senkinek sem kilépni. Ez alól az oltásellenes téveszmések, a gyógyszereket, az orvostudományt elutasítók sem kivételek.

Ebben a nehéz időszakban, amikor a korona vírus terjed, sajnos sokan elveszítik a munkahelyüket, és köztük vannak azok is, akik a  mágia ösvényén haladnak.

Mit tehetünk most? Mihez kezdjünk ebben a lehetetlen időszakban? – merül fel a kérdés.

Elsősorban igyekezzünk reálisan látni, és analizálni a történéseket. Mindenképp felejtsd el azt az opciót, hogy meggondolatlan lépéseket tegyél! Értem ezen: az interneten terjesztett, vagy saját COVID-19 ellen készített jelekkel felvértezve, az előírt fertőtlenítési eljárásokat, védekezési módokat magad mögött hagyva, elkezdj a lakhelyeden az emberek közé menni. Ilyenekkel ne kockáztasd sem magad, sem mások egészségét!

Inkább a szertartásaidat folytasd tovább, vagy meditálj, mélyítsd az eddig megszerzett tudásodat, hangolódj a kiépített csatornádra, a kapukra, amelyeket sikerrel megnyitottál.

Biztosan olvastad valamikor a goetikus hierarchiában szereplő Daimonok kompetenciáinak leírását, régi és új változatban. Ha elsiklottál bizonyos részek felett, lehet hogy újnak tűnik a számodra amit most leírok. A goetikus hierarchiában, nem is egy Daimon támogatja, vagy tanítja a különféle tudományokat. Miért is? Mert ez a fajta tudás az emberek javát, a társadalom jólétét is segíti. A mágia és a tudomány nem zárják ki egymást, sőt egyes Daimonok jótékony támogatását “élvezik”.

Támogathatod pl. a hazai  COVID-19 elleni  kutatásokat azzal, ha szakembereinket erősítő, inspiráló rituálékat, különféle szellemi gyakorlatokat hajtasz végre. Keresd meg az erre megfelelő Daimont, és kezdj el dolgozni vele, patronáld mágiával a háttérből, a  tudományos munkákat.

A kényszerű otthonmaradás remek alkalom arra is, hogy foglalkozz a belső átalakulásoddal. Daimonikus meditációk, tanácskérések, iránymutatások sora jöhet. Érdemes lejegyezned ebben a nehéz időszakban kapott inspirációid, mert lehet -ha most nem is érted meg rögtön- de a későbbiekben értelmet nyerhetnek.

Ha elvesztetted a munkádat, és így nehéz időszak elé nézel, tervezd át az életed, legyél rugalmas a változásokkal szemben. Már most kezdj el Daimonikus gyakorlatok sorába, hogy a járvány lejárta után, kedvező körülmények alakuljanak ki számodra a munkakereséshez (tudod, idő mire összeállnak a dolgok, és Te is).

Amennyiben szükséged van spirituális támogatásra, tehát: a személyedet támogató imára, szertartásra, keress meg emailben:  demonolatria@protonmail.com   címen.