Hat ok amiért kudarcot vallhatsz Daemon idézéskor

 

Oké, tehát biztos vagyok benne, hogy hatnál több oka van annak, hogy a Daemon invokáció kudarcot vallhat (manifesztáció tekintetében, szó szerint és átvitt értelemben is). Az említett invokáció / evokáció pontos körülményeinek tekintetében,  végtelen számú oka lehet. De tapasztalatom alapján az alábbi hat a leggyakoribb ok.

ARROGANCIA: Senki sem szereti a bunkókat, még Daemonok sem. Nem minden Daemon reagál jól a fenyegetésre, parancsra és a lekezelő beszédre. Itt fontos azon szellemek tisztelete, akikkel dolgozol (még akkor is, ha egy adag egészséges félelemmel van az töltve). Biztos hallottad már a régi mondást: „Több legyet foghatsz mézzel, mint ecettel”  Mint fent úgy lent. Ha egy mágus nem várja el, hogy egy személy megjelenjen a házában, amikor durván megfenyegetik vagy parancsolják, hogy jelen legyen, miért gondolná az ember, hogy egy Daemon esetében ez másképp lesz?

FÉLELEM: A mágus retteg. Ha félsz, lehet, hogy a Daemon tartja a távolságot, mert nem akarta, hogy lelkileg összeomolj. Ha az elméd túl törékeny a Daemonikus megnyilvánulások kezeléséhez, akkor Ők ezt megérzik, és ugyan megjelenhetnek, de a manifesztáció sokkal finomabb lehet, vagy akár annyira nüansznyi, hogy a mágus nem is ismeri fel azt.

DÖNTÉSKÉPTELENSÉG: A mágus nem tudja eldönteni mit akar. A Daemon nem tud segíteni egy mágusnak, ha az a mágus nem biztos abban, hogy mit akar, vagy pontosan milyen típusú segítségre van szüksége.

HAMISSÁG: A mágus nem őszinte abban, amit akar. Ha a mágus nem táplál ÉRZÉSEKET a vágyai iránt, akkor nem igazán állíthatja, hogy őszinte lenne. Ebben az esetben a legtöbb Daemon csak vállat von segítség helyett. Ez az egyik nagy oka annak, hogy ha más emberek varázsolnak Neked, nem mindig működik olyan jól, hacsak nem ismernek valamennyire Téged, és valahogy beleélik magukat a helyzetedbe.

NEM ELKÖTELEZŐDÖTT: A mágus nem igazán akar elköteleződni a varázslat mellett, vagy elvégezni a manifesztáció eléréséhez szükséges további munkát. Alapvetően a mágus lusta és csak azt gondolja, hogy a sült galambot aranytálcán kapja, miután néhány varázsigét elmondott. A dolgok csak nagyon ritkán működnek így.

VALÓSZERŰTLEN ELVÁRÁSOK: Előfordulhat, hogy a rítus megfelelő volt, és a varázslat megnyilvánul, csak a mágus nem veszi észre, mert amit vár, teljesen irreális. Égő pentagrammákat és a nappali szőnyegéből kiemelkedő sötét alakokat vár? A mágus arra számít, hogy egy Daemon ledob néhány milliót a küszöbére, hogy felvegye és elköltse, ahogy akarja? Ebben az esetben a mágusnak csökkentenie kell elvárásait. Legyen reális.

Hogy elkerülhesse ezeket a hibákat a mágusnak tiszteletben kell tartania a Daemonokat, képesnek kell lennie félelmeivel szembe menni, képesnek kell lennie döntés hozatalra, határozottnak kell lennie, őszintének kell lennie, és el kell köteleznie magát minden mágikus cselekedet és invokáció mellett. Ha nem vagy képes mind a hatot betartatni, akkor talán át kellene gondolnod, hogy egyáltalán elvégezd a munkát. Ha odafigyelsz erre a hat területre, akkor az jelentősen növelheted a sikeres manifesztáció esélyeit.

 

S. Connolly

Fordította: Fru

Forrás: demonolatry.org/blog