Mi a Démonolátria?

A Démonolátria szó szerint a „démonok imádatát” jelenti. A Démonok eredete, a kereszténység megjelenése előtti időkre nyúlik vissza. Ők a „régi istenek”, és alapvető és egységes energia források.

 A Démonolátriában nincs központilag kijelölt istenség, mint a Sátánizmusban. Sőt a Sátán sem feltétlenül választott patrónusa a Démonolátornak.

A modern Démonolátriában, kiválasztjuk azokat az entitásokat, Akikkel dolgozni szeretnénk. Ezek a Démonok, egyfajta tiszta energiák fókuszpontjai, amelyek a Démonolátor számára alakot öltenek, illetve különféle tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy egyáltalán sikeresen lehessen az embereknek Velük kapcsolatba lépni.

Tehát fontos itt a kezdéskor kihangsúlyozni, hogy a modern Démonolátriában a Démonokat, mint energiaként látjuk, és mivel a tiszta energiát nem lehet imádni, ezért Velük, a segítségükkel dolgozunk egy meghatározott cél érdekében.

A Démonolátria nem hobbi ezotéria. Mindennap gyakoroljuk. Mindennap. Lehet, hogy ezen elkezdesz szörnyülködni, hogy „ó erre nekem nincs időm”! Akkor jobb ha nem is kezded el a tanulmányaidat. A szellemi gyakorlataid nem korlátozódhatnak csak egy adott időpontra, napszakra, vagy helyre. De azt sem kell erőltetned, hogy az összes kedvenc Démonod, patrónusod vagy mentorod jelét magadra aggasd. Nyilván elkötelezettségedet jelezheted, vagy emlékeztetheted magad néhány szimbólumot viselve az irányultságod, de tudnod kell, hogy a Démonolátria szellemisége túlmegy a külsőségeken.

Igyekezz, a gyakorlataidat belevinni a hétköznapjaidba pl. buszon utazol, ülsz,közben lehunyod a szemed mintha aludnál, de közben az egyik Démon jelét vizualizálod. Vagy pl.: rajzold le a választott Démon jelét és tedd a matracod alá, a fejed irányába. Álmodban így kaphatsz sugalmazásokat, üzeneteket. Közvetlenül elalvás előtt is tudod vizualizálni a Démon jelét, vagy a tudatos álmodás gyakorlatával így kísérletezni tovább. Ha van 15 percnyi időd, ülj le otthon, vedd elő a Démon jelét, gyújthatsz füstölőt, vizualizáld, közben magadban ismételheted csöndben az „enn”-jét.

A lényeg az hogy csináld! Legyél kreatív, dinamikus, dolgozd ki magadnak a gyakorlatot úgy, hogy mindennap legyen tudatosan megnyitott csatornád és közösséged a Démonokkal. Így tudsz a legjobban fejlődni, és hamar megszokni az új életformádat.

Még néhány tipp a kezdéshez:

A Démonolátria ösvényének gyakorlását nem ajánljuk tinik számára. Lehet kicsit sértőnek találod most ezeket a sorokat… Mindenképp szükséges hozzá az érett személyiség, erős karakter, aki tudja, mi történik az érzelmi világában, és képes bizonyos szintig uralni a saját természetét. Legjobb, ha a betöltött 18 éves korod utánra hagyod a Démonolátria alaposabb megismerését.

Törekedj arra, hogy a közvetlen baráti köröd, akikkel a Démonolátrián keresztül szerzett tapasztalataidat megosztod, értelmes, kritikus, intelligens emberekből álljon. Jobb ha ilyen baráti körben haladsz, és támogatjátok egymást, mint egyedül, a jó tanácsokra nem hallgatva, barátaid tapasztalatait figyelmen kívül hagyva, esélyesebb menetelni a kudarcokkal teli szakaszok felé.

A józanul hozott döntések a legjobbak. Ha vannak káros szenvedélyeid, gondolkodj el azon, milyen rizikófaktorokat rejtenek azok a számodra.

Saját szerencsétlenségüket mantrázó, állandóan panaszkodó, de saját kedvezőtlen helyzetén változtatni nem akarókat egyszerűen zárd ki az életedből.

Ne tedd tönkre a családod, a számodra kedves és építő emberi kapcsolataid, azért mert a Démonolátriát gyakorlod! Ez az egész nem az extrémitásról, a szélsőségességről, és az ártásról szól. Itt nincs agymosoda.