S. Connolly: Manifesztáció

Ma megpróbáltam Bune-t invokálni a „Deamonolatry Goetia” lépéseit követve, de sajnos nem volt részem semmiféle manifesztációban. Mit csinálhattam rosszul, vagy mit kellene még tanulnom vagy gyakorolnom? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.

Évente legalább egyszer vagy kétszer kapok hasonló az e-maileket, és úgy gondoltam, hogy mivel elég gyakori kérdés, így nagyszerű lenne a blogban is írni róla. Különösen azért, mert a föld évszakában vagyunk, és a manifesztáció a földi.

Tehát kezdetként hadd mondjam el, hogy elsősorban – a Goetia a médiumoknak szánt rituálé. A Démoni erőt a tükörbe idézed, hogy beszélhess vele. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen – valójában rendelkezned kell bizonyos médiumi képességekkel, hogy lásd és beszélhess a megidézett Démonnal. Az, hogy ezek a készségek hogyan fognak megnyilvánulni a számodra, az adott készségeidtől függ. Valójában nem fogsz LÁTNI semmit a tükörben, hacsak nem tisztánlátó vagy, és valóban látod őket és tudsz is velük kommunikálni. Éppen ezért a régi időkben – sok Goetia-s mágus látnokot vitt magával a rituális körbe. Ennélfogva kijelölte az „operátort” a rituálét végző személy számára. Végezhetsz rituálét anélkül, hogy látnád a Démonokat akiket meghívsz. A probléma az, hogy lehet, hogy nincsenek birtokodban a megfelelő ajándékok / készségek ahhoz, hogy lásd a szellemeket, amikor megjelennek. Tehát, ha tudod, hogy képes vagy kommunikálni szellemekkel, megpróbálhatod megerősíteni ezeket a készségeket (lásd: Drawing Down Belial). Néhány ember azonban soha nem lesz képes “látni” a szellemeket, mert az agyuk nem tisztánlátásra van huzalozva. Légy tisztában saját készségeiddel, és hogy azok milyen módon manifesztálódnak számodra, majd ennek megfelelően dolgozz ezeken a képességeken.

De beszéljünk egy kicsit az elvárásokról is. Mit vársz, mi fog történni? Démonikus erő, amely teljes formában manifesztálódik az alagsori padlóból? Egy Démon jelenik meg fizikális formában, hogy beszéljen veled?

AZOK a fizikai megnyilvánulások ritkán fordulnak elő olyan emberekkel, akik nem tisztánlátók. Nagyon érzékeny médiumi képességeim vannak, és egy kezemen meg tudnám számolni (több mint 35 év alatt) azokat az eseteket, amikor valós rituálék okozta teofániához volt szerencsém. MEGJEGYZÉS: A való világ alatt nem az asztrálon, a tükrön / kristályon keresztül vagy az álomvilágban stb. értem, mert rendszeresen látok és beszélek szellemekkel ezeken az eszközökön keresztül. Azaz ritkán látni egy spirituális nem testi lényt kézzelfogható fizikai lényben megnyilvánulni.

A VALÓS manifesztáció ami miatt aggódnod kell, az a rituáléd végeredménye. Manifesztálódnak a kívánt eredmények? Ez azt jelenti, hogy ha például rituálét csinálsz, ami segít megtalálni azokat a készségeidet, amelyek hozzásegítenek a nagy előléptetéshez, és oktatás lehetősége is az öledbe esik. Vagy találj egy emberi mentort, aki segíti lépteid. Vannak látható eredményei a mágikus munkádnak, legyen ez magas vagy alacsony mágia? Ha igen -a rituáléd manifesztál eredményeket.

Ha ezek azok a manifesztációk amelyek miatt aggódsz mert a mágiád nem hozza a kívánt végeredményt – akkor muszáj lesz megvizsgálnod a végeredményekkel szemben állított elvárásaid.

Az igazság az, hogy – még soha nem láttam, hogy egy Daemon pár milliót csak úgy ledobna valaki küszöbén egy “Tessék, Bob” -bal. Ez nem jelenti azt, hogy nem kaphatsz pénzt a nagy semmiből, ami amúgy egy rég elfeledett kölcsön visszafizetése. Rengeteg ilyen történetet hallottam már. Vagy hirtelen új lehetőségek bukkannak fel a semmiből. Ilyenek valóban megtörténnek. De sokszor a Daemonic ennél kifinomultabb, csak arra várnak, hogy meghalld és önelemzést végezz, hogy megértsd, mit próbálnak elmondani neked, és miként próbálnak eligazítani. Olyan emberek számára, akikkel nem tudnak könnyen kommunikálni, néha csak ez az egy módszer lehet hatékony, de ha az illető nem elég öntudatos ahhoz, hogy észrevegye ezeket lehetőségeket vagy a finom lökéseket a megfelelő irányba, akkor ezek a megnyilvánulások könnyen észrevétlenek maradnak.

Igen, ez azt jelenti, hogy azok, akik médiumok, általában a legjobb eredményeket érik el szellem-munkájukkal (mert nekünk könnyebb kommunikálni a szellemvilággal). De ez nem azt jelenti, hogy a nem médiumok nem tudják megtanulni a szellem alapú mágia „vak” gyakorlását, és mégis fantasztikus eredményeket érhetnek el. Csak egy kicsit több munkára van szükség a manifesztációk észrevételéhez.

 

Végezetül – ellenőrizd az elvárásaid, és kérdezd meg magadtól, hogy reálisak-e. Rengeteg manifesztációban lehet részed, csak nem vagy elég tudatos, vagy érzékeny ahhoz, hogy észre vedd őket.

Forrás: demonolatry.org/blog

Fordította: Fru