S. Connolly: Ugorj fejest az új évbe !

El tudod hinni, hogy már január van? Szeretnénk mindannyian így új év tájékán új szokásokat felvenni, új rutinokat kiépíteni. Még én is alig tudtam megállni, hogy bele ne vágjak napi 2000 szó leírásába . Természetesen ez nem is történt meg, és folyamatosan azt a Daemoni üzenet kapom, hogy ” vedd lazán  az új évet.”

Hogy a fenébe tudná bárki is lazán venni az új évet? Annyi minden tennivaló van, nem beszélve a kiadói ütemterv fenntartásáról. A föld elemű Daemonok meg nem győznek folyamatosan a lábamnál fogva visszaráncigálni a földre.

Tehát nem fogok 60.000 szót írni ebben a hónapban ahogy terveztem, (csupán felét vagy háromnegyedét). De rengeteg mást már megcsináltam. Az adómmal bíbelődtem, előkészítettem a papírokat. Minden nap fordítok időt magamra és a férjemre is. Rengeteg ügyféllel foglalkoztam, mindezt anélkül, hogy a rituálék kárára ment volna. A ház is tiszta és a covenbeli kötelességeimet is el tudtam látni. Ezek mind HATALMAS győzelmek számomra, tavaly a szoros határidők miatt rengeteget küszködtem ezekkel.

Néha, ha nem lassítunk le és lépünk egy picit hátrébb, nem vesszük észre ezeket a nagy győzelmeket, mert túlságosan lefoglal minket az, hogy mennyi minden nem sikerül. Ez gyakran jön elő az elemzéseim során akár magamnak, akár másoknak jövendölök. Amikor hiper-fókuszálunk egyszerűen hajlamosak vagyunk szem elől téveszteni a sikereinket és az összképet.

Szóval, testvéreim, – akiknek szüksége van arra, hogy ezt halljátok – ahelyett, hogy fejest ugranátok az új évbe, miért nem próbáljátok meg lazára venni?  Nincs újévi rendőrség aki az égő tűzbe ugrasztana, és nincsenek vasvillás Daemonok sem, akik a szakadékba dobnának akaratod ellenére.

Beszéljünk inkább azokról a Daemonokról akik segíthenek könnyedén venni az új évet, az új rutinokat és szokásokat, vagy segítenek az új gondolkodásmód elérésében:

Vedd figyelembe, hogy ez nem egy teljes lista, csak néhány példa, hogy inspiráljon:

Leviathan: Segít nyitottabbnak lenni arra amire szükségünk van, továbbá megkönnyíti, hogy szelídek legyünk önmagunkkal szemben. Kis lépésekre bátorít, legfőképpen ha épp gyógyulófélben vagyunk. De segíthet lassanként felépíteni valamit, amíg készen nem állunk szabadjára engedni azt a világban.

Gremory: Segít Önmagunk felfedezésében és a tervezésben. Amennyiben vele dolgozol készülj fel arra, hogy az utatok során néhány valódi kincsre lelsz majd. Tanácsa mindig fényes, dicsőséges ajándékokkal jár, és ajándék alatt nem feltétlenül értünk lehetőségeket vagy pénzt. A bölcsesség gyöngyszemeiről beszélek, amelyek fokozatosabb, szelídebb folyamaton keresztül juttatják el a kinyilatkoztatást és a megértést.

Bathin: Átvitt és kevésbé átvitt értelemben segít beültetni a kerted, vagy megtervezni az “utazásod”. A magok melyeket most elültetsz, gyönyörű virágokat fakasztanak az elkövetkező hónapokban. Ne légy rest megtölteni a kerted növényekkel, és a januárra tekints úgy, mint egy hónap melyben mindent megtervezhetsz Bathin vigyázó tekintete alatt. A hidegebb hónapok (nekünk akik az északi féltekén laknak) kiválóak arra, hogy megtervezzük a változást. Azoknak akik a déli féltekén laknak – náluk nyár lesz ugyan, – de kiváló alkalom gondolni a hidegebb hónapokra, és készíteni néhány tervet akkorra, mikor már nem száradsz el abban a pillanatban mikor kilépsz az ajtón.

Stolas: Stolassal való munka fejleszti az intuíciód, hogy tudd mikor minek van itt az ideje. Stolas az a Daemon aki türelemre tanít, ugyanakkor eligazítja az egyént a jövendölés művészeteiben. Ha úgy érzed le kellene egy kicsit lassítanod, és át kellene csoportosítanod a dolgokat míg el nem jön a megfelelő idő, akkor Stolas az a tanító/szellemi vezető akire szükséged van.

Orias: Ő a nagy “szelíd változások” Daemona. Ha könnyedén akarunk belevágni egy új rutinba, új edzés tervbe, vagy ha át akarjuk formálni a a gondolkodásmódunkat. Az energiája hajlamos a lassú de biztos folyamatokra ami inkább a gyógyulás szolgálja.

 

Néhány ötlet munkához:

– Alváshoz tedd a sigilt a matrac alá, hogy belátást és iránymutatást kapj az álmaidon keresztül.

– Viseld pecsétjüket, hogy a hatásukat magadhoz vonzd.

-Meditálj a Daemon pecsétjével, hogy belátást nyerj.

-Rituálé (a szituációdnak megfelelően) a Daemonival, ha különleges célod van.

 Remélem inspiráló számodra ez a bejegyzés. Ba’al halmozzon el áldásával.

Fordította: Fru

Forrás: demonolatry.org/blog