Sikertelenség okai

 

Célok az emberek életében nagyon fontos helyet foglalnak el. Amikor a Démonolátria ösvényén a közös munkára irányuló sikeres kapcsoltat felvétel megtörténik, és a Démon is pozitív visszajelzést küldött, akkor a Démonolátor idővel a Démon előtt feltárja az aktuális problémáit vagy céljait, és várja  a megoldást a Démontól. Itt felmerülhet többekben a kérdés, miért van az hogy esetenként nem valósul meg így sem az amire XY nagyon epekedik ?

 

1. Irreális célokat tűztél ki magad elé pl.:  Brad Pitt-el sosem fogsz randizni, vagy felejtsd el hogy valaha az USA elnöke leszel, vagy holnap reggelre nem cseréli ki az ablakod egyetlen Démon sem.

 

2. “Nagy rád a kabát.” Pl.: párkapcsolatot keresel, de hiába terel a Démon szép és okos emberek közé, ha te nem vagy eléggé igényes magadhoz. A feladathoz fel kell nőni. Tedd az egyéniséged alkalmassá az eredmény fogadásához. 

 

3. Türelmetlen vagy. Bizony van amikor emberi léptékben, több időt vesz igénybe a várt körülmények kialakulása, tárgyi feltételek megjelenése. Van amikor érdemes kivárni.

 

4. Ismételned kell a rituáléd. Tiszteletteljesen  “emlékeztetned kell” a Démont a kérésedre. Mindig mozgásban vannak, és az is jusson az eszedbe, hogy lehet nem csak te keresed a Velük kapcsolatot,  hanem rajtad kívül még jó páran.